Адкрытае акцыянернае таварыства «Малако» з Віцебска сёлета пашырае лінейку прадукцыі з дабаўленым коштам. Пробную партыю сыру з белай цвіллю высока ацанілі беларускія спажыўцы і нават вядучыя сыраробы Францыі. Навінка па-за канкурэнцыяй па цане і якасці. У вытворчым цэху Лёзненскага філіяла да канца года наладзяць выпуск фірменнай прадукцыі.
Якая сыравіна запатрабавана для вырабу элітнага сыру? Рэалізацыя якіх праектаў сёлета пашырыць экспарт і павялічыць эфектыўнасць продажу?
Падрабязнасці – у праграме «Свая зямля» – 15 лютага ў 6-20 (паўтор у 23-00).