Падзяліцца:
Кулінарная панацэя – “Здароўе”, 7.01.2017 (аўдыё)
9 Студзеня 2017
Кулінарная панацэя – “Здароўе”, 7.01.2017 (аўдыё) Яшчэ ў старажытнасці ведалі, якую неацэнную ролю іграе харчаванне ў жыцці чалавека – ежа ва ўсе часы была не толькі крыніцай энергіі, але і сродкам для ўмацавання здароўя. Ці правільна мы, беларусы, харчуемся? Ці можна назваць нашу айчынную кухню карыснай і здаровай? Што сучасны чалавек, які клапоціцца пра сваё здароўе, можа ўзяць з традыцый харчавання нашых продкаў? Эксперт беларускай кухні Алена Мікульчык выдатна ведае як тэндэнцыі сучаснага кулінарнага майстэрства, так і стравы нашых продкаў. Госця праграмы “Здароўе” з ахвотай падзялілася ведамі з радыёслухачамі і вядучай Ліліяй Бялецкай.
Каб пакінуць каментар, аўтарызуйцеся:
Войти как пользователь
Вы можете войти на сайт, если вы зарегистрированы на одном из этих сервисов: