Падзяліцца:
Лінейку прадуктаў для здаровага харчавання пашырылі нашы вучоныя – «Свая зямля», 16.06.2018
15 чэрвеня 2018
Лінейку прадуктаў для здаровага харчавання пашырылі нашы вучоныя – «Свая зямля», 16.06.2018 На 70 працэнтаў здароўе беларусаў залежыць ад правільнага харчавання, папоўніць рацыён навінкамі без глютэну прапануюць вучоныя Магілёўскага ўніверсітэта харчавання. Напрыклад, для прафілактыкі стрэсаў наладжаны выраб хлеба з прарошчанага зерня. Інавацыі рухаюць тэхналагічны працэс перапрацоўкі і захоўваюць карысныя спажывецкія якасці функцыянальных прадуктаў. Ці здольны мы змяняць свой менталітэт у харчаванні? Якіх прадуктаў стане больш на стале беларусаў? Падрабязнасці – у праграме «Свая зямля», 16 чэрвеня ў 6-20, на Першым нацыянальным канале Беларускага радыё.
Каб пакінуць каментар, аўтарызуйцеся: