У 2018 годзе аграрыі краіны ў выніку плённай работы па сучасных тэхналогіях стварылі надзейную базу рэсурсаў для вытворчасці айчынных прадуктаў харчавання. Дзякуючы высокапрадукцыйнай тэхніцы і кваліфікаваным спецыялістам, сёлета павялічаны аб'ёмы, а таксама значна пашырылася лінейка прадуктаў для здароўя. На святочным стале беларусаў да традыцыйнай салаты аліўе, селядца пад шубай, дранікаў і кандытарскіх далікатэсаў, з'явіліся функцыянальныя прадукты. Навінкі закліканы выконваць прафілактычную функцыю супраць хранічных захворванняў страўніку ў дзяцей і дарослых. Здольны ўмацаваць імунітэт і крывяносную сасудзістую сістэму сокі з беларускай гародніны і садавіны.
Падрабязнасці – у праграме «Свая зямля», 31 снежня у 6-20 (паўтор у 23-00).