Падзяліцца:
Што ў нас у меню? – «Актуальны мікрафон», 20.03.2017 (відэа)
21 сакавіка 2017
Што ў нас у меню? – «Актуальны мікрафон», 20.03.2017 (відэа) «Мы ёсць тое, што мы ядзім!» – нагадвае галоўны пазаштатны дыетолаг Міністэрства аховы здароўя Марына Папова. Як правільна скласці індывідуальны рацыён харчавання? Ці карысныя дыеты на самой справе? Ці варта адмаўляцца ад мяса і што патрэбна абмежаваць ці выключыць з меню? Абжорства – фізіялагічная або псіхалагічная праблема? Госця праграмы «Актуальны мікрафон» ведае ўсё пра калорыі і дзеліцца з радыёслухачамі і вядучымі Вольгай Сямашка і Дзмітрыем Рубашным. https://www.youtube.com/watch?v=VV22QWCE7Ns&feature=youtu.be
Каб пакінуць каментар, аўтарызуйцеся: