Удвая сёлета ААТ «Слуцкі хлебазавод» павялічыў выпуск хлеба, булачных і кандытарскіх выбараў. Большую частку прадукцыі заказваюць прадпрыемствы гандлю Мінска. 20% рэалізуецца на Случчыне. Узраслі заяўкі з Магілёва, Гомеля і Брэста. Адобраны прапановы па супрацоўніцтву з расійскімі кампаніямі.
Якая прадукцыя запатрабавана ў Пензенскай вобласці? Якія магутнасці плануюць павялічыць слуцкія хлебапёкі? У чым каштоўнасць хлеба? Якія навінкі чакаюць дыябетыкаў?
Падрабязнасці ў праграме «Свая зямля» – 10 мая ў 6.25 і 23.00.